G-Living

Over G-Living

G-living, de passie om mooie dingen te maken
Stoer, trendy, robuust, ongepolijst en met een eigen personality. Dat is wat de producten van G-Living typeert. Made in Holland maar wel met materiaal uit alle uithoeken van de wereld. Een wandlamp gemaakt van aangespoeld drijfhout op het Griekse eiland Lesvos bijvoorbeeld. Of een zitmeubel van boomstammen uit Indonesië en industriële wagonplanken afkomstig van historisch Franse treinstellen. Een product van G-Living is uniek en heeft een eigen verhaal.

Eye-catcher
G-Living is ontstaan uit passie om mooie dingen te maken. Als 19-jarige student sprokkelde oprichter Ron Geeve de boomtakken die na een stevige storm de op weg waren gewaaid. Met elektrische verlichting en ijzeren kettingen uit schuur van zijn vader, produceerde hij er een trendy hanglamp. Toen de lamp werd opgehangen, bleek die een ware eye-catcher in de woonboerderij van zijn ouders.

Enthousiaste creatievelingen
Bijna tien jaar later is G-Living geworden tot wat het nu is: een team van ambitieuze en enthousiaste creatievelingen dat zich dagelijks bezighoudt met het ontwerpen en produceren van unieke producten voor zowel binnen- als buitenleven. Van een buitenkeuken tot aan luxe loungebanken. Van een sfeervolle vuurtafel tot aan de inrichting van een groot kantoor. Er is sinds die bewuste storm veel veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven: de passie om mooie dingen te maken.

Deze website geeft u een indruk van de producten die G-Living maakt. Mocht u enthousiast zijn, dan kunt een een product direct bestellen in de webshop. Bent u op zoek naar maatwerk? Neem dan contact op. G-Living bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Team G-Living